10-årig stadig i respirator

Den 10-årige dreng, der i går blev kvalt i sin halsbeklædning på Boddum-Ydby Friskole, er stadig i respirator. Men ifølge skolelederen er der fremgang at spore.

Situationen er fortsat kritisk for den 10-årige dreng, der onsdag blev fundet hængende i sin halsbeklædning på Boddum-Ydby Friskole.

Morten Nebel, der er skoleleder på Boddum-Ydby Friskole har været i kontakt med drengens mor, og hun fortæller, at den 10-årige stadig er lagt i respirator. Men der er også gode tegn.

- Han har haft en rolig nat, og ifølge lægerne er det gode tegn, siger Morten Nebel. Fundet af anden elev

Drengen, der går i 4. klasse på friskolen, blev fundet af en anden elev onsdag morgen omkring klokken 8, mens skolens øvrige elever var samlet til morgensang.

Ifølge politiet er drengen klatret ud af vinduet, formentlig for at komme hurtigere ned i gården og lege med sine kammerater. Men hans halsbeklædning hang fast i vinduet, og han blev kvalt, da han sprang.

Eleven fik straks fat i en lærer, der ringede til alarmcentralen. Sammen med en forælder hjalp læreren den forulykkede dreng ned fra vinduet, og de begyndte at give ham førstehjælp.

Drengen blev fløjet med lægehelikopter til Skejby Sygehus, hvor han blev lagt i respirator.

Ifølge skolelederen skal den 10-årige dreng ligge i respirator to til tre døgn endnu.


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien 112.