Supersygehus sparket i gang

I løbet af de næste ti år skal et supermoderne og fremtidssikret hospital vokse frem på en mark i Gødstrup ved Herning. I dag skulle medarbejdere og samarbejdspartnere snakke om, hvad de kunne tænke sig at putte i det nye sygehus.

Med placerings-striden til en side, kan man nu begynde at snakke om, hvad det nye supersygehus i Gødstrup skal indeholde. Det arbejde tog Region Midtjylland hul på i dag. I Musikteatret i Holstebro hospitalsansatte og samarbejdspartnere inviteret til en tænke-højt-dag om det, hospitals-ledelsen kalder "Århundredets byggeprojekt i Midt- og Vestjylland. Deltagerne blev blandt andet bedt om at aflevere postkort med idéer og forslag til indholdet af det sygehus, de skal arbejde på - og bruge - om ti år. Postkortene bliver nu skrevet sammen til regionens projektgruppe og lagt på hospitalets hjemmeside.Lørdagens seks timer lange inspirationsdag blev sendt direkte på nettet. Fra mandag ligger hele seancen indekseret på Hospitalsenheden Vest's hjemmeside.

Hvad sker der hvornår:

- December 2009: Region Midtjylland vedtager forslag til projektorganisation - 20. marts 2010: Store Inspirationsdag  - 1. juni 2010: Region Midtjylland indsender materiale til regeringens rådgivende udvalg - Efterår 2010: Idékonkurrence eller projektkonkurrencer m.v. udskrives for bygningsfirmaer - November 2010: Et foreløbigt tilsagn fra regeringen og det rådgivende udvalg - Forår 2012: Første spadestik til Det Ny Hospital i Vest

Klik her for at komme til hjemmesiden for Hospitalsenheden Vest.

Inden for de næste to uger får det nye hospital sin helt egen hjemmeside:

www.vest.rm.dk/dnv

 Se indslag: