Pia Kjærsgaard utilfreds med akutplan

Dansk Folkepartis formand bryder sig ikke om en akutklinik i Holstebro uden læger.

Dansk Folkepartis formand, Pia Kjærsgaard, er ikke tilfreds med Regions Midtjyllands akut-plan for det nordvestjyske område.

Kjærsgaard var tirsdag på besøg på Regionshospitalet i Holstebro, og her benyttede hun lejligheden til at rette en kraftig kritik mod specielt planerne om lave sygehuset i Holstebro om til en akutklinik med åbent fra kl. 8-22.

- Jeg er ikke tilfreds med, at man nedprioriterer Holstebro Sygehus og laver det til et meget mindre akut-hospital. At der ikke er faste læger tilknyttet og kun åbent til klokken 22. Jeg tror, at det er de emner, der kommer på dagsordenen nu, hvor pengene skal udmøntes, sagde Kjærsgaard til TV/Midt-Vest.

Tryghed i nordvest

Forslaget er et led i Region Midtjyllands akutplan - en plan der skal sikre borgerne i det nordvestjyske, når - eller som Pia Kjærsgaard nu siger - hvis der kommer et nyt supersygehus i Gødstrup.

Akutklinikken i Holstebro skal efter planen bemandes af sygeplejersker - men det er altså ikke godt nok, ifølge Pia Kjærsgaard.

Dansk Folkeparti har i Folketinget lovet at stemme for et supersygehus i Gødstrup - dog på den betingelse, at Region Midtjylland præsenterer en tilfredsstillende plan for det nordvestjyske område.

Interview med Pia Kjærsgaard:


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sundhed.