Ung racerkører på jagt efter 1 million kroner

En 18-årig racerkører fra Struer har fået mulighed for at køre Porsche Super Cup. Det kræver dog, at han hurtigst muligt skaffer 1 mio. sponsorkroner.

Duften af benzin, massevis af hestekrafter og lækre biler er for mange mænd en drengedrøm.I dag kom Mikkel Pedersen noget nærmere den drøm.  

-Jeg har været nødt til at opsige min lærekontrakt for at kunne fortsætte det her.

 

Den unge racerkører har opsagt sin lærerplads som automekaniker i Holstebro for nu at kunne fokusere benhårdt på sin drøm om Porsche Super Cup. Med støtte fra Porsche er han blevet tilbudt et sæde ved det prestigefulde løb, der er dog lige et bump på vejen. På tre uger skal Mikkel Pedersen samle 1 million danske kroner sammen for at kunne deltage.

-Finder jeg en million, så kommer jeg ud og køre. Jeg er tæt på, det skal kunne lade sig gøre på de her tre uger.

 

For Mikkel Pedersen har Porsche Super Cup har altid været målet. Nu er drømmen tæt på at gå i opfyldelse som blot 18-årig.

-Det er helt vildt, det har jo været en drøm, siden jeg var helt lille, siger den unge racerkører.

 

Porsche Super Cup er en dyr fornøjelse, men det åbner også mange døre.

- Bare og være med i serien her, Porsche Super Cup, så kører du jo med Formel 1 rundt i hele verden, og det er kun topkørere, der må deltage i den serie her, siger Mikkel Pedersen.

 

Hvis det lykkes ham at skaffe den nette sum af en million kroner sammen, så kan Mikkel Pedersen inden længe kalde sig en fuldtidsprofessionel racerkører.

- Jeg må se, om det kan lade sig gøre, jeg tror på det, folk omkring mig tror på det, så det er bare om at gribe chancen og så give den noget gas, siger han

 

På trods af den unge alder er han klar på at satse alt.

- Det kan jo bringe mig til et fabrikssæde hos Porsche Mortorsport og et sæde i Le Mans, så nu er det bare at gribe chancen og få givet noget gas, lyder det fra Mikkel Pedersen.

Det første løb køres i Barcelona den 13. maj., og allerede nu har Mikkel Pedersen mødt stor velvijle blandt lokale virksomheder.


Læs flere artikler fra Struer eller i kategorien Sport.