Udstilling fyldt med gamle B&O-apparater: Et samler-gen kan man ikke gøre noget ved

Viggo Kristensens private samling i Resenstad råder nu over tre gange så meget plads.

Der kom gæster fra det meste af landet, da Viggo Kristensen søndag bød inden for i sin private samling af gamle radioer og tv-apparater i Resenstad nord for Struer.

Udstillingen åbnede i 2018 i byens gamle skole, men råder nu over tre gange så meget plads, og gæsterne strømmede til for at studere de gamle apparater fordelt på godt 600 kvadratmeter.

 - Vi har haft folk, der har overnattet på Grand Hotel i Struer bare for at være med i dag. Når man har brugt så meget tid det, betyder det alt, at der også er opbakning. Det er en god dag, siger Viggo Kristensen.

Dagens hovedperson grundlagde B&O-butikken i Bremdal ved Struer, og derfor kommer det næppe som nogen overraskelse, at udstillingen er bygget op om produkter fra Bang & Olufsen.

Viggo Kristensen vurderer selv, at udstillingen rummer mellem 500 og 600 B&O-produkter, og der kommer stadig mere til.

- Når man er samler, er der ingen begrænsning. Man bliver ved. Sådan et samler-gen kan man ikke gøre noget ved. Det er sjovt, hver eneste gang vi får et nyt gammelt apparat på hylden og får det shinet op, så det bliver næsten lige så pænt som nyt. Tit er det apparater, man har kendt lige fra barndommen, siger Viggo Kristensen.

Den lokale borgerforening var i øvrigt med til at gøre dagen festlig, idet foreningen sørgede for kaffe, kage og pølser til de fremmødte.

B&O-udstilling
B&O-udstilling
Foto: Selma Bjørnestad Kvist Åstrøm, TV MIDTVEST
B&O-udstilling
Foto: Selma Bjørnestad Kvist Åstrøm, TV MIDTVEST
1:23
TV MIDTVEST var også med, da Viggo Kristensen i 2018 indviede sin private udstilling.
Foto: Charlotte Hansen, TV MIDTVEST