Tysk par efterlyser redningsmænd fra Struer

En kvinde og en mand fra Struer hjalp sidste år i maj et tysk ægtepar, Beathe og Thomas Bloss, der var blevet torpederet på den tyske motorvej. Nu efterlyses de på Facebook.

Bo Just Johansen fra Struer har på vegne af sine tyske venner, Beathe og Thomas Bloss, lagt en efterlysning ud på Facebook.

SE EFTERLYSNINGEN HER

Sidste år i maj var det tyske ægtepar involveret i en voldsom ulykke på den tyske motorvej. De var på vej hjem til Berlin fra et ophold i Danmark, da en BMW med høj fart torpederede deres autocamper. De første på ulykkesstedet var et par fra Struer. En kvinde og en mand, som reddede Beathe og Thomas Bloss ud af deres autocamper og dermed kom til at spille en stor rolle for ægteparret.

Taknemmelige

Og nu, hvor ægteparret er på besøg i Struer, så håber de, at de kan komme til at møde parret fra Struer og vise dem deres taknemmelighed.

- Beathe føler, at de her mennesker fra Struer på en eller anden måde reddede deres liv. Det var en rigtig voldsom ulykke, og Beathe lå på hospitalet flere dage efter, fortæller Bo Just Johansen, der håber, at hans efterlysning når at bære frugt, inden det tyske par vender hjem til Tyskland på søndag.

- Det ville være rigtig dejligt, hvis det lykkedes at finde dem. Det ville betyde rigtig meget for Beathe og Thomas, hvis de fik mulighed for at takke dem, der hjalp dem, siger han.

Ingen har meldt sig

Endnu har ingen meldt sig som "hjælperne fra Struer". Og informationerne er da også sparsomme. Beathe og Thomas Bloss ved, at manden og kvinden er fra Struer og at de den pågældende dag - Mors Dag i maj 2013 - var på hjem fra Berlin til Danmark. Det tyske ægtepar har længe forsøgt at finde deres hjælpere blandt andet gennem deres advokat. Men desværre uden held.

De håber nu, at Bo Just Johansens opslag på Facebook kan genforene dem med deres redningsfolk fra Struer.