Trusselsmand røg direkte i fængsel

En 35-årig mand fra Struer ryger direkte i fængsel. Han har fremsat flere trusler mod blandt andre offentligt ansatte.

Trusler om drab og terrorhandlinger sender nu en 35-årig mand fra Struer bag tremmer, skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

I alt 16 forhold måtte den dømte stå til regnskab for. Fem tilfælde af trusler som gav anledning til frygt for liv og helbred var noget af det, som den 35-årige blev dømt for. 3 tilfælde af trusler mod offentligt ansatte var også en del af puljen. I sådanne tilfælde straffes der hårdere end sædvanligt.

- Jeg bomber Struer og slår 40.000 mennesker ihjel, skulle den 35-årige have sagt, ligesom han også er tiltalt for at have truet sagsbehandleren med at dræbe hendes børn.

Den 35-årige blev også dømt for syv gange at have overtrådt polititilhold, som skulle forhindre ham i at kontakte ansatte ved Struer Kommune.

Han blev tilmed dømt for at have ridset med en papirclips på væggen i detentionen og for at have råbt ”sons of bitches” efter to betjente.

Den 35-årige har siddet varetægtsfængslet siden 13. december 2016 og blev efter dommen sendt direkte videre i fængsel.

Forsvarene gik efter frifindelse i sagen og appellerede dommen til landsretten.

Kriminalforsorgen har anbefalet en psykiatrisk behandling, men der er aldrig blevet lavet en mentalundersøgelse, skriver avisen.

Dramaet omkring den 35-årige begyndte 19. maj sidste år, da politiet og de sociale myndigheder mødte op hjemme hos familien i Struer og fjernede den 35-åriges børn.


Læs flere artikler fra Struer eller i kategorien 112.