Tre børn stoppet på stjålet knallert midt om natten

Politiet måtte sende tre børn tilbage til deres opholdssted, da de natten til torsdag blev stoppet med en stjålet knallert.

Tre drenge på 11, 12 og 14 år blev klokken 2.25 natten til torsdag stoppet af politiet på en stjålet knallert i Struer.

- Det var tydeligt, at den var brudt op og stjålet, fortæller politikommissær Knud Lauridsen fra Midt- og Vestjyllands Politi.

De tre drenge kom alle fra Struer Skolehjem, der er et behandlingstilbud for børn og unge. Drengene blev i nat fulgt tilbage til hjemmet, og sagen bliver nu behandlet i politiets forebyggelsesafdeling, da de er under den kriminelle lavalder.

- Det bekymrer mig, at der ikke er mere opsyn med børnene end, at de kan rende rundt om natten, hvor de burde ligge og sove, siger Knud Lauridsen.

Knallertproblemer i længere tid

Struer har gennem længere tid været plaget af larmende og ulovlige knallerter i bybilledet. Ifølge Knud Lauridsen holder de unge mennesker med deres knallerter lige nu ofte til ved Rema1000 på Vestergade, hvor de blandt andet skabt utryghed for butikkens ansatte og kunder.

- Folk i Struer føler sig generet af dem, og vi har haft rigtig mange aktioner mod dem, men der burde snart være nogle forældre, der tager ansvar, siger Knud Lauridsen.


Læs flere artikler fra Struer eller i kategorien 112.