Thorslunds VM-forsvar får stor opbakning fra Struer: Høje forventninger til sejr

Venø Bussen og Team Sauerland har arrangeret en gratis bustur fra Struer til Horsens i forbindelse med Dina Thorslunds VM-forsvar.

Når Dina Thorslund lørdag aften skal forsvare sin VM-titel i boksning, bliver det med stor opbakning fra hjemegnen. For selvom den kvindelige boksers kamp mod australske April Adams finder sted i Forum Horsens, så bliver hjemegnen Struer godt repræsenteret.

quoteHun har vundet mange kampe, så modstanderne burde jo blive sværere og sværere

Klaus Noppenau Larsen, boksefan

Det er både af dem, der har set boksning længe, og dem, hvor det er første gang nogensinde, de skal være helt tæt på bokseringen. Mette Gottlieb hører til den sidste kategori, og hun er en af dem, der skal med på den gratis bustur, som Venø Bussen og Team Sauerland har arrangeret.

- Det kunne være sjovt at komme ned og opleve en boksekamp. Det har jeg aldrig prøvet. Og når det så er lokalt, så vil jeg hellere end gerne derned, siger Mette Gottlieb og fortæller derefter, at det er det lokale islæt i Dina Thorslund, der trækker mest ved turen fra Struer til Horsens.

- Det er det. Det er hovedkampen, hvor vi skal se, hvad hun kan.

Kampen mellem Dina Thorslund og April Adams, hvor det altså er danskerens VM-titel i World Boxing Organization, der er på spil, er den absolutte hovedkamp i stævnet, der er døbt ’Thunder from Down Under’ i Forum Horsens.

Mette Gottlieb på vej til boksebraget i Horsens.
Mette Gottlieb på vej til boksebraget i Horsens.
Foto: Robin Ettinger-Erichsen, TV MIDTVEST

Tyson, Kessler – og Thorslund

En anden af bussens passagerer til boksebraget i Horsens er Klaus Noppenau Larsen.

Hans interesse for boksning stammer fra de unge dage, hvor han selv boksede. Siden da er han stoppet, men det har ikke betydet, at interessen for boksning forsvandt.

Han har fulgt siden Mike Tyson og Mikkel Kessler, og nu er turen kommet til Dina Thorslund.

- Jeg håber da, at hun vinder. Hun har vundet mange kampe, så modstanderne burde jo blive sværere og sværere. Så hun skal nok yde noget mere i dag, siger Klaus Noppenau Larsen.

Han er ikke den eneste, der har høje forventninger til Dina Thorslund.

Teknik skal give sejren

Stemningen i bussen er præget af optimisme. Og den optimisme skulle gerne kulminere i en sejr.

Hans Nielsen fra Struer, der til daglig studerer HF, forventer en sejr ud fra især ét punkt.

- Hun er en interessant bokser. Jeg elsker hendes teknik. Jeg har hørt, at hendes modstander ikke er den mest tekniske, så der har hun en fordel, siger han.

Hans Nielsen fra Struer skal se Dina Thorslunds kamp.
Hans Nielsen fra Struer skal se Dina Thorslunds kamp.
Foto: Robin Ettinger-Erichsen, TV MIDTVEST

Forbereder sig med leverpostej

Mens mange sportsudøvere skal have noget helt bestemt på dagen for store begivenheder, så lader det til, at Dina Thorslund tager tingene med ophøjet ro.

På mediet Instagram har hun lagt et billede op med det mad, hun spiser på dagen for VM-forsvaret, hvor hun har skrevet: "Man er vel dansker. Hun kan ikke andet end at få klø efter sådan en frokost her."

Boksekampen mellem verdensmesteren Dina Thorslund og australske April Adams kan ses på TV3+.