Tartelet-Thomas er tilbage med nyt hit i sin traktor: - Jeg er klar til regn

Thomas Birkedal, bedre kendt som tartelet-Thomas, hygger sig stadig med høj musik i sin traktor et par år efter, han første gang gik viralt på Facebook.

Solbrillerne er nye, kiloene færre og skægget en smule længere.

Men ellers er alt, som det plejer i Thomas Birkedals traktor, som for første gang tonede frem på Facebook i foråret 2017, da han gik viralt med sin tarteletsang.

Sangene laver han stadig. Den seneste kan du høre øverst i artiklen, men det er primært hittet om hønsekød, folk husker ham for, fortæller den 32-årige traktorfører.  

- Jeg havde regnet med, at folk ville grine i et stykke tid, men jeg havde ikke regnet med, at det ville gå så vidt, at folk ville komme hen til mig her flere år efter og sige: ’Det er dig med tarteletsangen’.

- Men det er da sjovt nok, siger Thomas Birkedal.

Fik sponsorerede tarteletter til sin fødselsdag

Siden det hele tog fart har Thomas Birkedal takket nej til at deltage i X-Factor.

Til gengæld har han takket ja til at blive maskot for rådgivningsfirmaet SAGRO, mens en tarteletleverandør, naturligvis, også har været inde i billedet.

- Jeg blev sponsoreret af Humlum Brød, der sørgede for 500 tarteletskaller til min 30 års fødselsdag. Det var win-win, lyder det fra Thomas Birkedal.

Den glade landmand fra Fousing har efterhånden kørt traktor gennem de sidste 16 år. Og sådan bliver det nok ved med at være på trods af det store show-gen.  

- Jeg har det sådan, at hvis man skal ud og optræde, så skal man have noget at byde på. Og jeg er hverken standupper eller sanger.

- Jeg har godt nok købt en ukulele på et tidspunkt, fordi jeg havde en idé om, at det kunne være sjovt at spille på. Jeg tror kun, jeg har stemt den én gang, så jeg tror ikke rigtig på, det bliver til noget, siger Thomas Birkedal.

Thomas Birkedal har lavet godt 15 videoer i alt. 

 

Læs flere artikler fra Struer eller i kategorien Samfund.