Struerboere rystede over svindelsag: - Det er noget svineri

Efter det i går kom frem, at Struers tidligere kommunaldirektør Mads Gammelmark er blevet sigtet for at have misbrugt et kommunalt kreditkort, er folk på gaden i Struer rystede.

- Det er noget svineri. Det skal jo være nogen, man kan stole på.

Så klar var udmeldingen fra Christian Frederiksen fra Bremdal, da TV MIDTVEST’s reporter spurgte ind til sagen om den tidligere kommunaldirektør Mads Gammelmark.

- Jeg bliver vred. Det gør jeg. Jeg synes, det er urimeligt, at det sker, lyder det fra pensionist Elisabeth Jentzsch fra Struer på gågaden.

Han blev fredag sigtet for at have misbrugt kommunens kreditkort 174 gange. Ifølge politiets sigtelse, som TV MIDTVEST har søgt aktindsigt i, løber misbruget i alt op i 123.098 kroner. Det er sket i perioden 16. april 2017 til 26. juli 2019.

Og det er noget snakken blandt borgerne i Struer har drejet sig om i dag.

- Man bliver da sådan lidt skuffet på en eller anden måde. Man mister tilliden, når man ikke helt kan stole på, at han bruger vores penge ordentligt, siger Majken Svarre, der til dagligt arbejder som pædagog i Hvidbjerg.

Havde ikke regnet med det i Struer

- Der er alt for meget svindel rundt omkring, men jeg havde slet ikke regnet med, at det ville ske i vores egen kommune, siger Elisabeth Jentzsch fra Struer.

Også pensionisten Jens Stokholm Pedersen fra Struer er meget uforstående over for episoden.

- Jeg kan jo ikke forstå, at det kan lade sig gøre, at de kan gå og lave så mange svindelnumre 160-70 stykker eller hvor mange det var uden at der er kontrol med, at når de bilag de kommer ind, at de ikke skal dokumentere det. Det forstår jeg ikke, siger kan.

Det er politiets forventning, at Mads Gammelmark tilstår i sagen.

 
 
 

Læs flere artikler fra Struer eller i kategorien Samfund.