Struer hylder Morten Andersen: Man skal fejre sine sejre

Den tidligere NFL-kicker bliver fejret med en stor fest, hvor der blandt andet venter en hemmelig gave.

Den 29. januar inviterer Struer Kommune til fest for Struers mest berømte bysbarn - den tidligere kicker i amerikansk fodbold, Morten Andersen.

Anledningen er, at Andersen i februar blev optaget i NFLs Hall of Fame, og det er bestemt en fest værd, mener Struers borgmester Mads Jakobsen.

- Jeg ved, at det var en stor ambition for at ham at blive optaget i Hall of Fame. Det er stort for ham, men det er også stort for Struer. Han har opnået noget, som kræver en helt enorm viljestyrke, siger borgmesteren.

Festen består blandt andet af et stort udendørs arrangement, hvor Struers indtil videre hemmelige gave til Morten Andersen vil blive afsløret.

Der venter også en reception på rådhuset, og om aftenen er der et hyldestarrangement i Struer Energi Park, som ifølge kommunen bliver en blanding af talkshow, film, musik og taler. Præsidenten for NFLs Pro Football Hall of Fame, David Baker, deltager i aftenarrangementet.

Morten Andersen begyndte sin NFL-karriere i 1982 og nåede at spille 25 sæsoner for fem forskellige hold. En imponerende karriere, som Struer ifølge borgmesteren kan være stolte af og lære noget af. 

- Han har vist, at man skal huske at fejre sine sejre. Det tror jeg, at vi skal tage til os i Struer. Vi skal  blive gode til at fejre, når noget lykkes. Det viser Morten, hvordan man kan gøre ved stædighed, viljestyrke og vedholdenhed. Så lykkes det, og så får man sine sejre.

- Tror du at han har taget noget med sig fra Struer?

- Han er jo i virkeligheden meget ydmyg. Han forsømmer aldrig en lejlighed til at fortælle, at det er viljestyrken og stædigheden, som han har med i bagagen. Talentet er der mange der har, men de der har viljestyrken til at blive ved - også når det bliver svært - det er dem der vinder i sidste ende. Det er jo det, som han siger, at han har med sig fra Struer, og det tror jeg, at vi skal tage til os, lyder det fra borgmesteren.

Derfor inviterer Struer Kommune til fest. Se et interview med borgmester Mads Jakobsen her.

 


Læs flere artikler fra Struer eller i kategorien Sport.