Så er chancen forpasset: Danmarks billigste hus er solgt

Huset i Lyngs blev solgt dagen efter, at ejendomsmægleren havde vist det frem i pressen.

Der var formentlig dem, der ikke troede på ham.

Men ejendomsmægler Torben Lyngs fra Nybolig Thy & Thyholm var ikke i tvivl, da han i februar viste rundt i Danmarks billigste hus.

Huset i Lyngs på Thyholm var sat til salg for 75.000 kroner, og ejendomsmægler Lyngs var overbevist om, at huset ville være solgt inden udgangen af april.

Og han skulle vise sig at få ret. Så rigeligt endda.

Det viser sig nemlig, at huset blev solgt dagen efter, han viste pressen rundt i huset.

- Det blev solgt til prisen. Jeg havde endda to potentielle købere stående klar uden for, men dem måtte jeg forklare, at huset altså var solgt, siger Torben Lyngs til tvmidtvest.dk.

En succeshistorie

Ejendomsmægleren fortæller, at det er et par fra Østjylland, der har købt det 69 kvadratmeter store hus fra 1895. Parret planlægger at sætte huset i stand og bruge det som en slags helårsbolig nummer to.

- Det er en fantastisk succeshistorie. Vi har brug for flere af den slags, der vil flytte til vores landsdel, siger Torben Lyngs. 

Han har tidligere solgt et lignende hus i Hvidbjerg, hvor prisen også lå under 100.000 kroner, og konstaterer, at husene faktisk er forholdsvis attraktive trods - eller måske på grund af - de lave priser.

- Huset i Lyngs trænger til en kærlig hånd, men det har et brugbart køkken og et rimeligt brugbart badeværelse. Man kan få et rigtig fint hus ud af det med lidt knofedt, siger Torben Lyngs.

Gennemsnitlig kvadratmeterpris

 

Se indslag fra den 19. februar om Danmarks billigste hus.

Læs flere artikler fra Struer eller i kategorien Samfund.