Rystet bilejer: Nu skal han stoppes

Nyt tilfælde af brandstiftelse i Bremdal. - Vi prøver at hjælpe hinanden, men stemningen er meget trykket, siger det seneste offer.

Annette Mark og hendes familie blev tirsdag morgen de seneste ofre for den brandstifter, der den sidste uges tid har været på spil flere steder i Bremdal ved Struer.

Den personbil, som familien har leaset, blev sat i brand og udbrændte.

- Jeg er helt vildt chokeret. Nu er det simpelt hen for meget. Det har før været tæt på, men det er klart, at det er noget andet, når det rammer én selv. Nu skal han simpelt hen stoppes, siger hun til TV MIDTVEST.

Annette Mark fortæller, at hun stod og flettede sin datters hår, da hun hørte et stort brag - som om der var noget, der væltede. Kort efter kom der et nyt brag, og da hun gik udenfor, kunne hun se en masse røg, og kort efter var bilen omspændt af flammer.

Se et interview med Annette Mark her.

Der har nu været seks påsatte brande i kvarteret omkring Knarbjerg Bakke, og Annette Mark beskriver stemningen som meget trykket.

- Vi prøver at hjælpe hinanden og holde godt øje, men det betyder også, at man mistænkeliggør mange, der ikke har noget med brandene at gøre. Og det er ikke så rart, siger hun.

En 22-årig mand blev mandag aften afhørt i sagen, men blev løsladt igen, da politiet ikke umiddelbart kunne koble ham sammen med brandene.

Vicepolitiinspektør Jim Hansen siger til TV MIDTVEST, at det er meget vigtigt, at politiet får hjælp fra offentligheden for at opklare sagerne, der har højeste prioritet hos ordensmagten.

Oplysninger til politiet kan ske på telefon 114.