Pyroman endnu engang på spil i Bremdal

Struer-bydelen Bremdal er endnu engang blevet ramt af en påsat brand.

Politiet måtte i nat endnu engang rykke ud til en påsat brand i et affaldsskur på Knarbjerg Bakke i Struer. Det var den fjerde brand i denne uge, efter både biler og et andet affaldsskur har været sat i brand i området.

Ligesom de tidligere ildspåsættelser opstod branden midt om natten. Politiet fik anmeldelsen klokken 04.55, og brandvæsenet fik hurtigt slukket branden.

Ved to af de tidligere brande har politiet efterlyst en mørk mand på en mørk scooter eller knallert, men indtil videre er der ingen vidner til nattens brand.

Naboer er utrygge

En af beboerne i området, Chris Enevoldsen, bor midt mellem de to udbrændte affaldsskure. Han var ude at lufte sin hund klokken 05.15 og så brandvæsenet færdiggøre slukningsarbejdet. 

- Man bliver da lidt ubekvem ved det her. Når det er så tæt på hinanden, så er det klart, at folk bliver utrygge. Det ligger jo to meter fra de huse, hvor folk ligger og sover, siger Chris Enevoldsen.

Politiet oplyser, at de meget gerne hører fra borgere, der har set eller hørt noget mistænkeligt omkring branden i nat.

- Vi er selvfølgelig voldsomt interesserede i at høre, om nogen har lusket rundt eller stået og kigget på branden. Brandstiftere har det ofte med at stå og iagttage deres værk, siger Gert Høeg, vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Her kan du se indslaget fra torsdag d. 4. august om de påsatte brande i Bremdal:

Flere påsatte brande i Struer-bydelen Bremdal får nu de lokale til at frygte for deres sikkerhed

 


Læs flere artikler fra Struer eller i kategorien 112.