Politiet gjorde overraskende fund: Rumænsk tyveknægt fanget efter rundtur til byggemarkeder

Det var en noget anderledes fangst ordensmagten gjorde, da de lørdag stoppede en rumænsk mand. Han havde haft travlt i området byggemarkeder.

Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix

Blandingsbatterier skal man sjældent bruge mere end et par stykker af i en privat hustand. 

Vores udfordring lige nu er, at vi står med en masse blandingsbatterier vi ikke ved, hvor kommer fra

Carsten Henriksen, vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi 

Det var derfor også en noget overraskende fangst Midt- og Vestjyllands Politi gjorde, da de lørdag stoppede en rumænske mand ved Herning. Bilen var nemlig godt pakket med blandingsbatterier, hvilket kunne indikere rumæneren var på bestilt arbejde i Danmark. 

Læs også Gerningsmand på fri fod: Maskeret mand røvede Dagli´Brugsen i Arnborg

Færden af den langfingrede østeuropæer fik personalet i Jem og Fix i Struer allerede tidligere på dagen. Her rettede man henvendelse til manden, der var i færd med at stjæle. Han stak af derfra, men Politiet fik fat i ham ved Herning, hvor de konstaterede manden havde haft travlt med besøg i byggemarkeder den senere tid. 

- Vi fremstiller ham i grundlovsforhør i Viborg søndag. Vores udfordring lige nu er, at vi står med en masse blandingsbatterier vi ikke ved, hvor kommer fra, fortæller vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi Carsten Henriksen til TV MIDTVEST. 

Så er du indehaver af en butik der sælger blandingsbatterier kunne det måske være en ide at gøre status over, om der mangler et par blandingsbatterier i butikken.