Politi talstærkt til stede ved boksebrag

Midt- og Vestjyllands Politi var talstærkt til stede ved lørdag aftens boksebrag i Struer. Baggrunden var et drabsforsøg efter det forrige stævne.

Midt- og Vestjyllands Politi tog ingen chancer sent lørdag aften ved boksebraget i Struer mellem Dina Thorslund og hendes mexicanske modstander Yessica Munoz. 

Baggrunden er en kommende retssag, hvor tre mænd i alderen 27-32 år er tiltalt for et drabsforsøg på en 21-årig mand foran et diskotek i Herning i marts. Det skete samme aften, hvor de tre mænd havde været til boksestævne i Struer, og hvor Dina Thorslund også vandt en VM-titel. 

- Ved sidste boksestævning havde vi en alvorlig sag, hvor tre personer fra en gruppering havde været til boksestævne i Struer, og efterfølgende i byen i Herning var involveret i et knivstikkeri, fortæller vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Anders Olesen. 

De tre mænd er varetægtsfængslet, tiltalt for drabsforsøg, og sagen skal snart for retten i Herning. Men alligevel tog politiet ingen chancer ved aftenens boksebrag i Struer. Der var dog - på nær i bokseringen - ingen optakt til ballade ved boksebraget, hvor boksedarlingen fra Struer, Dina Thorslund, overbevisende vandt sin anden VM-titel.

- Der var ro på og ingen ballade, konstaterer vagtchefen.

Boksestævnet Nordic Fight Night blev afviklet sent lørdag aften i en næsten udsolgt Struer Energi Park. 


Læs flere artikler fra Struer eller i kategorien 112.