Pistolmand amok - på flugt mod Holstebro

En 34-årig mand, som hele morgenen har løbet rundt med en pistol i et villakvarter i Struer, har stjålet en bil og formentlig sat kursen mod Holstebro.

Den mand, der har løbet rundt med en pistol i Struer her til morgen, har nu efter politiets oplysninger stjålet en hvid Audi A3 fra Mågevej.

Audien har registreringsnummeret AE 55 520, og den er sidst set i det nordlige Holstebro.

Manden har desuden begået hærværk mod en bil ved en naboejendom med en spade, ligesom han har smadret en rude. Politiet mistænker ham for at være under påvirkning af stoffer.

- Vi har nogle tidligere sager med ham, hvorfra vi ved, at han godt kan være under indflydelse af euforiserende stoffer, siger vagtchef Jens Claumarch.

Opsøgte familiemedlem

Den 34-årige mand har været forbi et familiemedlem for at spørge efter kørelejlighed, men familiemedlemmet ringede i stedet til politiet, og manden gik derfra igen.

Kort efter blev den hvide Audi A3 stjålet fra en ejendom på Mågevej. Her så Audi'ens ejer kun lige bagenden af sin bil, da han skulle ud og cykle en tur. Nøglerne sad i bilen.

Politiet er ret sikre på, at det er den 34-årige, der har stjålet bilen, fordi der blev efterladt et sæt golfkøller i indkørslen - og dem havde den 34-årige med sig, da han kort forinden opsøgte familiemedlemmet.

Den hvide Audi er sidst set i en rundkørsel i det nordlige Holstebro. En nabo så bilen og forsøgte at stoppe den, men forgæves.

 

 


Læs flere artikler fra Struer eller i kategorien 112.