Opdateret: Pølsedame blev truet med kniv

Politiet har anholdt en 19-årig mand for at true en kvinde i en pølsevogn i Struer med en kniv.

Midt- og Vestjyllands Politi anholdt lørdag aften en 19-årig mand, fordi han havde opført sig truende ved en pølsevogn i Østergade i Struer.

Politiets vagtchef, Carsten Henriksen, oplyser, at manden truede kvinden, der passede pølsevognen, med en kniv, som han lagde på disken. Manden, der er fra Vejle, forlangte at få udleveret penge.

- Mens den 19-årige står ved pølsevognen, kommer der folk forbi. Det får ham til at pakke kniven sammen og stikke af, fortæller vagtchefen.

Politiet blev alarmeret om episoden kl. 20.25 og kunne kort tid efter anholde den 19-årige mand i nærheden af banegården i Struer.

Nægter sig skyldig

Manden, der i forvejen er kendt af politiet, overnattede i detentionen. Søndag eftermiddag blev han fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Viborg, hvor dommeren valgte at varetægtsfænglse ham i fire uger.

- Når der er tale om trusler er det alvorligt - og når truslerne bliver understøttet af en kniv, bliver de det især, oplyser vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi, Carsten Henriksen.

Den 19-årige mand nægter sig skyldig og kærede fængslingen til Vestre Landsret, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.