Nyt brandforsøg i Bremdal

Endnu engang er politi og brandvæsen rykket ud til en formodet påsat brand i Bremdal.

Den seneste uges tid har Struer-bydelen Bremdal været hårdt plaget af en pyroman. Nu er den formentlig gal igen, da brandvæsnet måtte rykke ud til en ulmende brand i en affaldscontainer. Ingen er kommet noget til ved branden, der aldrig nåede at sprede sig.

Politiet fik en anmeldelse klokken 15.22 om, at en borger kunne se røg fra en affaldscontainer i det eneste tilbageværende affaldsskur på Knarbjerg Bakke. De to andre affaldsskure brændte totalt ned i sidste uge.

Det glødede og ulmede i affaldscontaineren, men brandvæsnet fik hurtigt kontrol over branden. Politiet har en formodning om, at det er samme gerningsmand, der sidste uge startede fire forskellige brande i området omkring Knarbjerg Bakke.

- Vi undersøger det som et led i de andre sager. Til forskel fra de øvrige brande er denne brand dog startet i dagslys, så hvis det er den samme gerningsmand, så har han ændret mønster, siger vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, Henrik Nielsen.

Politiet har endnu ingen mistænkte, og er meget interesserede i henvendelser fra borgere, der har set eller hørt noget mistænkeligt.

I sidste uge lavede vi to indslag om pyromanen i Bremdal. Se dem herunder:

Flere påsatte brande i Struer-bydelen Bremdal får nu de lokale til at frygte for deres sikkerhed

 

Struer-bydelen Bremdal blev i morges endnu en gang ramt af en påsat brand. Denne gang nedbrændte et affaldsskur tæt på flere huse

 


Læs flere artikler fra Struer eller i kategorien 112.