Ny direktør: Struer vil altid spille en vigtig rolle for B&O

Bang & Olufsens nye svenske førstemand siger, at der umiddelbart ikke er noget, der indikerer, at der skal ske ændringer i Struer.

Selv om den nye øverste chef i Bang & Olufsen, Kristian Teär, er blevet ansat til at gøre koncernen mere effektiv, er der ikke umiddelbart lagt op til de store ændringer i hovedsædet i Struer.

Det siger Kristian Teär til TV MIDTVEST.

- Det første fokus bliver at arbejde med driften og øge effektiviteten i virksomheden.

- Kan man øge effektiviteten uden at fyre medarbejdere i Struer?

- Det er for tidligt at spå om fremtiden, men der er ingenting, der på nuværende tidspunkt indikerer, at der skal ske ændringer i Struer, siger Teär.

Den 55-årige svensker overtager styringen i B&0 efter, at bestyrelsen har valgt at sige farvel til Henrik Clausen, der havde siddet på posten siden 2016.

Kristian Teär har ikke ønsket at stille op til et tv-interview, men i telefonen understreger han, at Struer er en vigtig del af Bang & Olufsens DNA.

- Struer har altid og vil altid spille en vigtig rolle i fortællingen om B&O. Det er en afgørende brik i historien, og den sjæl, der findes her, er afgørende for fremtidens succes, siger han.

B&O fik i første kvartal af det nye regnskabsår et underskud på 106 millioner kroner, men Teär mener, at B&O har nogle fantastiske produkter og skal udnytte sit ikoniske brand.

- Det er vigtigt at fortsætte troen på luxury lifestyle, for vi er blandt de få, som har den baggrund og position på markedet. Min første opgave er at lære hele organisationen bedre at kende, og så vil vi lave en strategi, der sikrer vækst og effektivitet, siger Kristian Teär.

Kort om B&Os nye direktør

 

Læs flere artikler fra Struer eller i kategorien Erhverv.