Nu skal Dina Thorslund forsvare VM-bælte: Arena meldes udsolgt i Struer

Alle billetter meldes udsolgt til Dina Thorslunds titelkamp i Struer Energi Park lørdag aften.

Dina Thorslund går i ringen klokken 22.50 lørdag aften. Foto: Mass Lisby, TV MIDTVEST

Når Dina Thorslund træder i ringen for 13. gang i sin professionelle karriere sent lørdag aften, bliver det med solid opbakning i ryggen.

Få timer før boksekampen begynder meldes samtlige 1.300 billetter nemlig udsolgt til opgøret i Struer Energi Park, hvor Dina Thorslund skal forsvare sin titel som verdensmester mod den tyske modstander Alesia Graf.

Det er første gang, Dina Thorslund sætter sit WBO-bælte på spil. Et bælte, hun vandt i august sidste år, da hun slog mexicaneren Yessica Munoz.

Den 25-årige dansker har bokset 12 kampe i karrieren - alle er indtil videre endt med sejr til Dina Thorslund, der undervejs har vundet seks af sine opgør på knockout.

Aftenens modstander, 38-årige Alesia Graf, har 36 kampe på sit CV. Gennem tyskerens karriere er det blevet til 13 sejre på knockout, mens hun også har syv nederlag bag sig.

Inden Dina Thorslund titelbrag, skal der bokses ni kampe i Struer. Foto: Mass Lisby, TV MIDTVEST

En uge med fart på

Den danske bokseverdensmester har haft travlt i ugen op til VM-kampen i Struer.

For ikke nok med at træningen i den sidste, hårde fase op til VM-braget skulle passes, så har Dina Thorslund også bokset med sin afsluttende eksamen på fysioterapeutuddannelsen i Holstebro i ugens løb.

I tirsdags sagde Dina Thorslund følgende om det tætpakkede program til TV MIDTVEST:

- Det har været nogle hårde måneder. Det har det.

- Det er selve forløbet, der gør det hårdt. De tre måneder hvor man sidder med næsen i bøgerne og mødes med sin studiegruppe samtidig med, at der skal trænes to gange om dagen, lød det fra Dina Thorslund, der samtidig påpegede, at en husrenovering og livet som mor har givet meget ‘run på’ i den seneste tid.

Dina Thorslunds kamp begynder klokken 22.50, og dermed lukker danskeren bokseaftenen, der i alt byder på 10 kampe.  

Boksestævnet i Struer kan følges på TV3+ fra klokken 21.00. 

02:10

Selvom man er verdensmester i bokseringen er der stadig meget andet der skal passes. For mens Dina Thorslund lader op til et boksebrag mod tyske Alesia Graf om VM-bæltet lørdag aften, så har hun også klaret en vigtig eksamen.

Luk video