Møbelhandler lukker efter 30 år

Efter mere end 30 år som møbelhandler har ejeren Jens Madsen måtte begære JM-Møbler i Struer konkurs. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer. (Arkivfoto)

I 30 år har han solgt møbler til de lokale i Struer, men nu er det slut.

- Jeg kan bekræfte, at jeg i fredags har indgivet konkursbegæring og fyret medarbejderne i JM-Møbler med fuldmagt fra Jens Madsen, siger Karsten Hjort Larsen til Dagbladet Holstebro-Struer.

En af grundene er, at Jens Madsen har satset, mens markedet gik tilbage.

- Jens Madsen byggede nyt og stort på et ugunstigt tidspunkt. Han åbnede ny, stor forretning i 2007, lige da krisen ramte. Det har selvfølgelig heller ikke hjulpet på situationen, forklarer advokat Karsten Hjort Larsen om en af årsagerne til, at JM-Møbler ikke længere kunne løbe rundt.

For kort snor

En anden årsag er, at SKAT ikke gav JM-Møbler så lang snor, som de havde ønsket sig.

- Helt akut står og falder det med SKAT, der vil have et større skyldigt beløb med det samme. Vi kunne ellers fremvise et budget med et realistisk afdragsordning over et år, men den valgte SKAT at se bort fra.

Karsten Hjort Sørensen indrømmer samtidig, at JM-Møblers konkurs har gjort stort personligt indtryk på ham.

- Det er en epoke, der er slut. Jeg har kendt Jens Madsen i 27 år og synes, at det her er meget sørgeligt. Folk er illoyale over for erhvervsdrivende som JM-Møbler, der har drevet virksomhed i mange år. Kunderne har fået konkurrencedygtige priser, leveret til døren og en unik service. Alligevel kører de andre steder hen og køber deres næste sofa, og så sker sådan noget, siger Karsten Hjort Sørensen.

Advokaten afviser desuden muligheden for at finde en køber til at overtage JM-Møbler.


Læs flere artikler fra Struer eller i kategorien Samfund.