Mens vi venter på juleaften: - Det er bedre end at sidde foran skærmen

Dagen før dagen kan være lang, men i Hjerm FIF brugte 80 børn ventetiden på idrætsgulvet fremfor foran skærmen.

Det er dagen før dagen, og selvom der kun er et lille døgn til juleaften, så kan ventetiden føles lang for både for børn og voksne.

Men over hele landsdelen var der i dag gode bud på, hvordan ventetiden kan gøres lidt kortere. Blandt andet i Hjerm, hvor gymnastik-foreningen havde inviteret til jule-træning. 

 
 

- Det kan godt være lidt svært når man har tre børn, så kan tiden godt være lidt lang. Men så er det dejligt vi kan tage herud i hallen og bruge tiden på noget socialt sammen med andre fra Hjerm, siger Morten Risum fra Hjerm. 

Det var ikke kun børnene, der havde  i dag snørret sportsskoene i dag. Lidt længere mod syd, i Holstebro, blev ventetiden også brugt fornuftigt i mere end en forstand.

- Børnene er ved at pynte juletræ derhjemme sammen med bedsteforældrene, så her kunne vi lige nå at komme ud og få lidt luft, siger Jakob Ovesen før han løber videre ud på den lille juleløbetur.

I Hjerm FIF var der ingen tvivl hos de unge gymnaster. Ventetiden er lang, men den er bedre brugt i en hal end foran skærmen. 

 
 

- Vi glæder os så meget til juleaften imorgen. Men det er virkelig fedt vi kan komme herned og lave noget, så tiden går hurtigere, siger søstrene Isabella og Victoria Søgaard. 

- Vi havde ikke noget at lave derhjemme, så det var sjovt at komme herned og træne lidt. Og så er det også bare hyggeligt, at være hernede. Jeg tror ville have siddet foran computeren, hvis ikke der var det her, siger vennerne Linus Hylddal Nissen og Magnus Holm Risum.

 
 

I alt var 80 børn samlet i Hjerm FIF for at springe og hoppe på gymnastikgulvet, før det gælder rundt om juletræet imorgen. 

 

Læs flere artikler fra Struer eller i kategorien Samfund.