Mark Cavendish og stærke sprintere starter i Struer til Danmark Rundt

Danmark Rundt kommer til at tælle masser af stærke sprintere. Blandt andre Mark Cavendish og europamesteren.

Der bliver fuld fart over feltet på sprinteretaperne i cykelløbet PostNord Danmark Rundt, der afvikles fra 10-14. august.

På startlisten er således store sprinternavne som Quick-Step-stjernen Mark Cavendish, Jumbo-Visma-duoen Dylan Groenewegen og Mike Teunissen samt den regerende europamester, Giacomo Nizzolo, fra Qhubeka-Assos, og løbet starter i Struer.

Især Cavendish møder op med selvtillid efter sine fire etapesejre i årets Tour de France, hvor han også snuppede den grønne pointtrøje.

36-årige Cavendish har tidligere vundet tre etaper i PostNord Danmark Rundt - alle på sidste etape på Frederiksberg - den første i 2007 og den seneste i 2013.

Derudover blev han verdensmester i Danmark i 2011.

Flere danske topnavne er naturligvis også med. Foreløbigt er det blandt andre Mads Pedersen, Michael Mørkøv, Søren Kragh Andersen og Lasse Norman Hansen.

- Når det her i 2021 er 10 år siden, at Mark Cavendish blev verdensmester på Geels Bakke, så er det fantastisk at kunne præsentere ham i spidsen for stærkt felt med ikke mindre end 11 ryttere, som deltog i Tour de France i sidste måned, siger racemanager Jens Kasler i en pressemeddelelse.

I alt seks World Tour-hold stiller til start i løbets 30. udgave, og den endelige startliste forventes at være på plads 2. august.