Maleri af Dina Thorslund solgt for 25.000

En auktion senere blev et maleri af Struer-bokseren, Dina Thorslund, solgt for 25.000. Fredag modtog de unge i Struer Amatør Bokseklub den store check.

Fredag overrakte Dina Thorslund det maleri, som kunstner Quang Ramsing Fleuret fra Herning har lavet, til Struer Event. Efter en auktion er prisen landet på 25.000 kroner. Penge, som går til juniorafdelingen i Struer Amatør Bokseklub.

- Det er kæmpestort. Det kan rykke mange boksere i den rigtige retning, så det er fantastisk, at Struer Event vil bakke op om det, siger Dina Thorslund til TV MIDTVEST.

- Det kommer til at betyde, at de (unge, red.) kan få noget mere erfaring, komme på nogle træningslejre og udenlandsture, hvor de kan bokse mod nogle boksere, der ikke er herhjemme. Det giver noget motivation til de unge til at fortsætte, uddyber hun.

Ung bokser håber på flere stævner og træningsture

Nadja Munkholm er én af dem, der får gavn af pengene. Hun er glad for, at et maleri af idolet forbedrer udviklingsmulighederne i klubben.

- Måske kunne det gøre, at vi kunne komme til lidt flere stævner og lidt andre steder hen at træne. Vi har jo ikke så mange penge til at komme rundt til andre steder at træne og sparre med folk, og nogle gange koster det også lidt penge at få folk hertil, fortæller hun.

Nadja Munkholm modtog på vegne af klubben checken fra Struer Event.