Malerarbejde kræver kortvarig spærring af Oddesundbroen

Oddesundbroen skal males og derfor lukker Banedanmark for trafik på broen om natten fra d. 23 juli til d. 3. august.

Lige nu er der sat flere stilladser op på Oddesundbroen, for de kommende måneder er der gang i malerarbejdet på broen. Den første af de tre buer på broen skal males i år, og det er et arbejde, som kræver, at en kran skal ud på broen, og derfor at broen skal lukkes i perioder.

quoteDet kan desværre ikke undgås

Randi Skogstad, Banedanmark

- Der vil ske en spærring af broen for al biltrafik mellem kl. 00.05-05 i dagene fra torsdag d. 23. juli til og med mandag d. 3. august. Det er ærgerligt, at det nu bliver nødvendigt at spærre for biltrafik om natten. Men det kan desværre ikke undgås, siger Randi Skogstad i en pressemeddelsele, der er direktør for Infrastruktur hos Banedanmark.

Allerede nu er det ene spor på broen lukket, så der kan være en del kø, men kun for bilerne.

- Spærringen af broen har ikke nogen indflydelse på togtrafikken, da arbejdet gennemføres i intervaller, hvor der normalt ikke kører tog, forklarer Randi Skogstad.

Længere omvej

Mens togene kører ufortrødent, så må bilisterne ud på en længere omvej, hvis de kører om natten. Hverken fortov eller cykelstien på broen er spærret i perioden, og det er aftalt, at udrykningskøretøjer altid kan kontakte brovagten og anmode om at få broen åbnet.

- Det er vigtigt at understrege, at spærringen altså ikke vil medføre nogen forringelse af udrykningskøretøjers mulighed for at passere broen, siger Randi Skogstad.

Bilister til og fra Thy må derimod tage  Rute 26 via Mors.

Sallingsundbroen har også fået en kærlig omgang.