Løber rundt med pistol i villakvarter

En 34-årig mand løber lige nu rundt med en pistol i et villakvarter i Struer. Politiet har jagtet ham siden klokken syv.

Politiet er lige nu igang med en storstilet jagt i et villakvarter nord for Struer. En mand løber rundt med en pistol, og politiet opfordrer folk til at holde sig væk og ringe til politiet, hvis man ser ham.

Den 34-årige mand er i forvejen kendt af politiet, som betegner ham som en, man skal passe på.

- Ser man ham, så ring til os med det samme på 114, siger vagtchef Jens Claumarch.

Ved syvtiden her til morgen fik politiet en anmeldelse, og da patruljen ankom til mandens adresse, kunne de se ham sidde i huset med en pistol. Derfor trak patruljen sig tilbage for at afvente, at flere kolleger kom til, men det så manden som sit snit til at spurte ud i de omkringliggende haver.

Manden er sidst set nord for Struer ved Bremdal - nærmere bestemt området ved Kirsebærhaven og Pærebakken. Årsagen til, hvorfor han løber rundt med pistolen, er uklar.

- Det ved vi simpelthen ikke. Vi har overhovedet ingen idé om, hvorfor han gør det. Men han har ikke truet nogen endnu, siger vagtchef Jens Claumarch.

Manden er iført sort-gråt arbejdstøj med en lyseblå/lysegrå trøje indenunder. Politiet har lige nu ikke kontakt til manden, men tre patruljer arbejder på stedet.

 

 

 


Læs flere artikler fra Struer eller i kategorien 112.