Kreativ brandslukning
Både granitfliser og frosne pomfritter blev taget i brug under brandslukning
Friture under opvarmning var i dag årsag til en brand på en grillbar i Struer.De 2 medarbejdere i forretningen var i gang med andre opgaver i tilstødende lokaler, da de pludselig opdagede branden.
Hurtig indsats
Hurtigt fik de slukket for gryden, afbrudt strømmen og tilkaldt brandvæsenet, som er nabo til grillbaren.
Begrænset brand
Brandvæsenet kun konstatere en kraftig røgudvikling. Men ved hjælp af termisk kamera kunne de se, at selve branden stadig var meget koncenteret og kunne derfor hurtigt rykke ind til selve brandstedet.
Opfindsomme brandmænd
De snarrådige brandmænd brugte både granitfliser og frosne pomfritter til hurtigt at få bragt temperaturen i frituren ned.
Kraftig røg
Røgudviklingen var dog meget kraftig. Den bredte sig hurtigt til de øvrige forretninger i bygningen: Solcenter, dyrehandler, farvehandler og tandlæge på første sal. Her var det nødvendigt at sparke døren ind, da tandlægen har sommerferie.
Store skader
Brandvæsenet anslår, at det enten er ventilationsanlægget eller etageadskillelsen, der er årsag til den hurtige spredning af røgen.Brandskaden er mindre, mens halvdelen af bygningnen formentlig er røgskadet. Største lyspunkt ved branden må være den korte responstid.