Klosterheden vært for DM i Mountainbike

Næste års udgave af DM i Mountainbike Marathon skal køres i Klosterheden mellem Lemvig og Struer.

Et godt samarbejde mellem Struer Kommune, Struer Cykelklub, Lemvig Cykelklub og Danmarks Cykle Union har nu resulteret i, at Klosterheden danner rammen for DM i MTB Marathon i weekenden 2-3. september 2017. Som optakt til DM, køres der samme weekend Klosterheden MTB Marathon, som er et motionsløb hvor alle kan køre med.

- Klosterheden har gennem de seneste to år dannet rammen for et par succesfulde marathon MTB løb, som vi selv har arrangeret. Da så muligheden for at få et DM til Klosterheden i samme disciplin opstod, var vi selvfølgelig interesseret, fortæller formand for Struer Cykelklub, Anette Mark i en pressemeddelelse. 

- Vi er sikre på, at Klosterheden vil danne den perfekte ramme for næste års DM, og vi glæder os til at komme i gang med planlægningen af dette store arrangement, fortsætter hun.

Også på Struer Rådhus er der glæde over at det er lykkedes at trække DM til Struer Kommune. 

- Da vi første gang hørte om muligheden for at få dette DM til Struer, var vi selvfølgelig interesserede i at støtte op omkring bestræbelserne med at placere arrangementet i Klosterheden. Erhvervs- og Turistudvalget har således bevilliget 25.000 kroner til løbet, da dette DM passer ind i vores eventstrategi, siger formand for Erhvervs- og Turistudvalget i Struer Kommune Martin Hulgaard (K).

- Dette års DM, der blev afviklet i Århus trak ifølge DCU omkring 600 ryttere, hvorfor det kan betegnes som et rimeligt stort løb, der alt andet lige vil bidrage med såvel overnatninger som markedsføring af Struer. Endelig et det også et flot arrangement, der vil passe ind i forhold til Struers 100 års Købstadsjubilæum i 2017, siger Struers Turistchef Kim Høfler.


Læs flere artikler fra Struer eller i kategorien Sport.