Hvidbjerg Bank med endnu et rekord-regnskab

Hvidbjerg Bank leverer endnu et rekord-regnskab for tredje kvartal af 2015. Banken opjusterer deres forventninger til 2015.

Det er den tid på året, hvor bankerne offentliggør deres tredjekvartalsregnskaber. Efter fire tabsgivende år kom Thyholm-banken Hvidbjerg Bank igennem 2014 med et overskud på 8,4 mio. kr. Det er det næstbedste resultat nogensinde i bankens historie. Men 2015 tegner til at blive endnu bedre.

Banken har i det første ni måneder af 2015 opnået et overskud på 8,9 millioner kroner efter skat. Sidste år lød det på 6,6 millioner kroner. ¨

Bankens forventninger til årets nettoresultat lød ellers på 8,4 millioner kroner, så med dette resultat opjusterer Hvidbjerg Bank deres forventninger til et tocifret millionbeløb på minimum 10 millioner kroner for året.

Resultatet skal ses i lyset af, at banken i den første ni måneder af 2015 har haft nedskrivninger på 3,9 millioner kroner mod 5,5 millioner kroner i samme periode sidste år.

- Der er fortsat god udvikling i bankens engagementer, hvilket har medført, at nedskrivningerne for perioden kan holdes på et acceptabelt niveau, lyder det i en pressemeddelelse fra Hvidbjerg Bank.

Bankens ledelse er derfor også meget tilfredse med den generelle udvikling og forventer fortsat en basisindtjening for hele 2015 på over 16 millioner kroner.

 

 

 

 


Læs flere artikler fra Struer eller i kategorien Samfund.