Hele byen får musikalsk julegave

En gruppe lokale ildsjæle i Hjerm ved Struer er gået sammen om en hjemmelavet julegave til byen

En kendt julesang om fred i verden. Sunget af en lokal sanggruppe i en kalkgrube. Det er opskriften på en lidt speciel gave. En julegave til borgerne i Hjerm med kærlig hilsen fra en gruppe lokale ildsjæle.

- Vi er jo et fantastisk sted, der laver markedsføring for at få folk til at flytte herud, og vi har jo nærmest kø for at komme herud, siger Thomas Boesdal, der har taget initiativet til videoen.

Se musikvideoen her

Musikvideoen er optaget i byens kalkgruppe, hvor både en lokal sanggruppe og flere af byens borgere medvirker. Thomas Boesdal fik lyst til at lave noget anderledes, og så udfordrede han den lokale dykkerfotograf, Lars Mikkelsen, til at være med.

- Jeg tænkte bare "åh nej". Det er typisk Thomas at finde på sådan noget her. Men ind imellem kommer der noget genialt ud af ham, og nu er det til gavn for hele byen, og det vil jeg gerne bakke op om, siger Lars Mikkelsen.

Musikken er optaget på forhånd i et lydstudie, og det har været hemmeligt for de øvrige borgere i Hjerm, hvad gruppen gik og syslede med. De har dog lagt små teasere ud på byens Facebook-side.

- Folk er nysgerrige og glæder sig rigtig meget til at se, hvad det bliver til, siger Kathrine Elmholdt, der er en af de sangerinder, der medvirker i musikvideoen.

Musikvideoen kan ses på byens Facebook-side, på Hjerm.dk og i artiklen her.

TV MIDTVEST var med, da musikvideoen blev til.