Etta Cameron død

Den kendte jazz- og gospel sangerinde, etta Cameron, døde i går, 70 år gammel. Etta skulle ellers have optrådt på gospelfestival til maj i Struer.

 

Den populære sangerinde, Etta Cameron, er død, 70 år gammel. Hun sov ind torsdag eftermiddag hjemme hos sin søn efter tre ugers sygdom.

Etta Cameron blev kendt over hele landet, da hun deltog som dommer i TV2-programmet "Scenen er din". Hun har ledet adskillige gospelkor, blandt andet i Midt- og Vestjylland, og hun har udgivet flere albums med sine gospelsange.

Hovederne i blød i Gimsinghoved

Sangerinden skulle ellers have sunget på en gospelfestival, der er planlagt til den 9. maj på parkscenen ved Gimsinghoved Kunst- og Kulturcenter. Her var Etta Cameron det store trækplaster sammen med Marie Carmen Koppel.

- Jeg er utroligt ked af at høre, at Etta Cameron er død. Hun var en stor sangerinde, siger daglig leder af Gimsinghoved, Rie Nyborg i dag til TV/MIDT-VEST.

- Nu må vi lægge hovedet i blød her i weekenden for at finde en afløser for hende. Hun var jo vores hovednavn, fortsætter Rie Nyborg, som understreger, at festivallen stadig har Marie Carmen Koppel.

Se interviewbid med Rie Nyborg: