Efterlysning: Tysk ægtepar leder fortsat

Det tyske ægtepar, der nu i to dage har efterlyst et par fra Struer, har endnu ikke haft held til at finde deres redningsmænd. Det på trods af massiv opbakning fra TV MIDTVEST's seere og følgere på Facebook.

Over 1100 gange er TV MIDTVEST's artikel blevet delt på Facebook. På den måde har mere end 100.000 mennesker set Beathe og Thomas Bloss' efterlysning af et par fra Struer, der i maj måned sidste år hjalp dem efter en voldsom ulykke på den tyske hovedvej 404. Men de efterlyste har endnu ikke meldt sig.

Ægteparret håber fortsat på, at efterlysningen bærer frugt.

Føler sig forbundet

- Man kan ikke beskrive det. På en eller anden måde føler man sig forbundet med de mennesker og ønsker at takke dem og lære mere om dem. Hvem er de? Hvem er dem, der hjalp os dengang?, lyder det fra Thomas Bloss.

Kvinden og manden fra Struer var de første på ulykkesstedet, og alene deres tilstedeværelse betød meget for ægteparret, hvis autocamper var blevet torpederet og smadret af en hurtigkørende BMW.

Vigtig førstehjælp

Parret fra Struer ydede lynhurtig førstehjælp.

- De har med stor sandsynlighed reddet vores liv. De sørgede for, at trafikken blev standset, og det var meget vigtigt, siger Beathe Bloss, der måtte tilbringe flere dage på sygehuset efter den voldsomme ulykke.

Se ægteparrets efterlysning HER

TV MIDTVEST mødte tidligere i dag det tyske ægtepar, Beathe og Thomas Bloss:

00:23 Luk video