Efter VM-brag: Dina Thorslund takker Struer

Dina Thorslund er alene, når hun står og kæmper i bokseringen, men ifølge hende selv er hun langt fra alene om at have ære af lørdagens titelforsvar.

Øjet havde fået et par sting, men bæltet var i hus. Dina Thorslund er stadig verdensmester. Foto: Mass Lisby, TV MIDTVEST

Dina Thorslund kan stadig kalde sig for verdensmester, efter hun lørdag aften besejrede tyske Alesia Graf. Det skete for øjnene af 1.300 tilskuere i Struer Energi Park, og det var da også de mange fremmødte mennesker, som efter kampen, fik et par flotte ord med på vejen af den 25-årige bokseverdensmester.

Der er rigtig mange mennesker, jeg skal takke for, at jeg er noget hertil i dag.

Dina Thorslund

- Det er mega fedt. Vi gjorde det sgu igen, det var ikke kun mig men hele byen. Vi gjorde det bare endnu engang. Vi fik en mega fed aften, så jeg er utrolig glad og stolt, fortalte Dina Thorslund efter VM-kampen.

Det har været en særdeles begivenhedsrig uge for den unge bokser. Onsdag skulle hun forsvare sin bachelor-opgave på fysioterapeut-uddannelsen, og lørdag aften var det så blevet tid til at forsvare sit VM-bælte i Super Bantamvægt.

- Det er ikke det at gå op til eksamen og derefter gå op til en boksekamp, der er hårdt. Det er, at man har tre måneder med fuldt skema, hvor alt bare skal planlægges. Jeg er utrolig stolt og derudover virkelig taknemmelig for alt den hjælp, jeg har fået. Der er rigtig mange mennesker, jeg skal takke for, at jeg er nået hertil i dag, fortæller Dina Thorslund.

Læs også Dina Thorslund forsvarer VM-titel: Boksebrag endte blodigt

Drømmen om de fire bælter lever videre

Selvom Dina Thorslund med sin sejr lørdag aften stadig er ubesejret, så er målet langt fra nået. I boksningens Super Bantamvægt findes der nemlig fire VM-bælter, og selvom ét af dem sidder på den 25-årige dansker, så er der altså stadig et stykke vej at gå, hvis det helt store mål skal indfries.

- Vi vidste godt, at Dina ikke var helt 100 procent, men jeg synes, hun kørte cruise control hele vejen. Jeg er glad for, hun har vundet, men nu skal vi se frem mod næste kamp. Vi vil gerne have samlet alle bælterne, fortalte træner Thomas Madsen.

Derfor har Dina Thorslund på baggrund af en hård kamp, da også kun én ting i hovedet.

- Nu er det et spørgsmål om at få øjet til at hele, og så er det i gang med at træne igen, fortalte Dina Thorslund.