Efter hjælp fra erhvervslivet i Struer: Nu får Dina Thorslund endnu en VM-kamp

Efter bruddet med sin promotor har Struer-bokseren Dina Thorslund nu endelig fået mulighed for en ny kamp og endnu et titelforsvar.

Den danske WBO-verdensmester i super-bantamvægt, Dina Thorslund fra Struer, har i dag offentliggjort, at hun sætter sit VM-bælte på spil.

Den 16. maj møder hun den tidligere IBF-verdensmester Gabriela Bouvier fra Uruguay i en kamp i Struer.

- Der har været snak om flere modstandere. Jeg kender ikke meget til hende her, men jeg skal igang med at forberede mig på kampen nu, siger Dina Thorslund til TV MIDTVEST.

Gabriela Bouvier har bokset 26 kampe i karrieren. Her er det blevet til 15 sejre, tre på knockout, 10 nederlag, ligeledes tre på knockout, og en enkelt uafgjort kamp.

Ingen kamp uden erhvervslivet i Struer

Efter Dina Thorslund i februar forlod boksepromotor-selskabet Team Sauerland, har hun kæmpet med at skaffe penge til at holde liv i karrieren. Det har lokalsamfundet i Struer valgt at hjælpe med, da flere erhvervsfolk har valgt at give penge til en ny VM-kamp i Struer Energy Park.

- Det er erhvervslivet i Struer, der ligger til grund for, at det her kan lade sig gøre. Det har stor betydning for min fremtid, siger Dina Thorslund til TV MIDTVEST.

Til denne kamp er det hendes træner Thomas Madsen, der sammen med en anden fungerer som promotor for Struer-bokseren


Læs flere artikler fra Struer eller i kategorien Sport.