Efter dødsulykke: Renoveringsarbejdet på Oddesundbroen genoptages ikke i nat

Efter nattens dødsulykke på Oddesundbroen er det uvist, hvornår malerarbejdet bliver genoptaget.

Sådan så liften, hvori den 49-årige maler befandt sig, ud efter ulykken. Banedanmark ved endnu ikke, hvornår malerarbejdet på Oddesundbroen bliver genoptaget. Foto: Niels Bentsen, TV MIDTVEST

Efter en 49-årig maler natten mellem fredag og lørdag blev dræbt i en arbejdsulykke på Oddesundbroen, har entreprenøren, der står for at renovere broen, besluttet, at de ikke genoptager arbejdet i nat. Det betyder, at der den kommende nat ikke blive spærret for biltrafik på Oddesundbroen.

Læs også Maler dræbt i arbejdsulykke på Oddesundbroen i nat

Det er Banedanmark, der står bag renoveringen af broen, og de oplyser til TV MIDTVEST, at de endnu ikke ved, hvornår arbejdet med at male Oddesundbroen igen går i gang.

Efter planen skulle arbejdet være afsluttet den 7. oktober.

Årsagen til ulykken kendes stadig ikke

Arbejdet med at male Oddesundbroen begyndte den 23. september, men i nat gik det galt, da en 49-årig maler stod i en kurv i en lift. Han var i gang med at male broen, og af ukendte årsager kom liften ud foran et tog, der kørte over broen.

Den 49-årig mand er fra Litauen, og han blev dræbt på stedet.

I løbet af natten og morgenen var både Banedanmark og Arbejdstilsynet på ulykkesstedet. Nu skal også Havarikommissionen undersøge stedet.