Efter advarsel fra Natteravnene: Kommune hyrer vagter til skaterpark

Struer Kommune reagerer på advarsel om, at der bliver solgt stoffer ved populært mødested i Struer.

Struer Kommune skruer nu op for sikkerheden ved skaterparken Hullet i Struer. 

Dagbladet Holstebro Struer skriver, at kommunen vil hyre vagter til at holde øje med skaterparken, ligesom en klubmedarbejder hver aften hen over sommeren vil være til stede med ungdomsskolens campingvogn. 

Initiativet kommer efter, at de lokale natteravne har advaret mod, at der blandt andet bliver sniffet lightergas, drukket alkohol og taget piller ved Hullet, der fungerer som et mødested for mange af byens børn og unge.

- Vi oplever blandt andet salg af stoffer. Der sker også andre ting, men det er det, vi er mest bekymrede for, sagde en af Natteravnene, Eva Brink, til TV MIDTVEST den 26. juni. 

Natteravnene delte deres bekymring i et opslag på Facebook. De fortalte blandt andet, at børn helt ned til 12 år eksperimenterede med piller og lightergas. 

- Vi har ikke kunnet få bekræftet af politiet, at der bliver solgt eller taget stoffer i Hullet, men det er klart, at det er noget, vi vil have opmærksomhed på, ikke kommer til at ske, siger Lotte Junker Pedersen, direktør for blandt andet børn og familier i Struer Kommune, til dagbladet.

Se indslag om Natteravnenes advarsel her. 

 


Læs flere artikler fra Struer eller i kategorien 112.