Dramatik i retssalen efter knivstik i Struer

En tilhører blev smidt ud af retssalen, og der blev krævet lukkede døre til grundlovsforhøret, det skriver Holstebro Struer Dagblad

Politiet sigtede i dag to brødre på 23 og 24 år, efter gårsdagens gruppeslagsmål i Struer, hvor der blev trukket en kniv.
Brødrene blev fremstillet i et grundlovsforhør i Holstebro, hvor der blev krævet lukkede døre af anklagen, det skriver Holstebro Struer Dagblad.

Men inden dommer Kirsten Lee Larsen besluttede at lukke dørene, udspille der sig i følge Dagbladet flere mere eller mindre dramatiske optrin i retssalen, da følelserne fik frit løb blandt både de sigtede og tilhørerne.

Der var mødt flere op for at se med fra de bagerste rækker i salen. Og allerede inden der blev erklæret lukkede døre, blev en af dem smidt ud af dommeren. 

Ligeledes gjorde en af de sigtede sig skidt bemærket. Så meget at han blev sat på plads af betjentene flere gange. Ifølge Dagbladet skulle han have råbt:

- Jeg har ikke gjort noget, lød det gang på gang fra den yngste af de to brødre, som begge kommer fra Holstebro.

- Jeg er blevet blandet ind i noget, jeg ikke har f...... noget med at gøre, sagde den 23-årige mand midt i den almindelige uro, som herskede, mens dommeren var gået udenfor for at overveje spørgsmålet om lukkede døre.

Herefter skulle han have sat sig hen ved siden af sin storebror, som sad i ved vidneskranken, og her kyssede han sin bror på kinden, inden politiet fik skilt de to brødre fra hinanden - og fortalt dem de ikke måtte snakke.

Tumulten fortsatte med flere episoder inden forhøret kunne starte, hvor begge de to sigtede nægtede sig skyldige.

Trods protester fra forsvarerne forblev dørene lukkede og grundlovsforhøret fortsatte uden pressens tilstedeværelse, det skriver Dagbladet.


Læs flere artikler fra Struer eller i kategorien 112.