Dina Thorslund tilbage i bokseringen efter et års pause: - Jeg vil gøre alt for at vinde

Efter mere end et års pause fra bokseringen er Dina Thorslund igen klar til kamp, når hun på lørdag skal forsvare sin VM-titel på hjemmebane i Struer.

Sidst Dina Thorslund var i ringen, var 22. juni 2019, hvor hun forsvarede sin VM-titel mod den australske bokser April Adams. Efter over et års pause snører hun igen boksehandskerne.

På lørdag skal hun nemlig igen kæmpe for titlen som WBO-verdensmester i Super Bantamvægt – denne gang på hjemmebane i Struer, og Dina Thorslund er klar til kamp.

- Det har været langt og trængt, men endelig er vi her, siger Dina Thorslund.

Det er Struer Energi Park, der danner rammen om den 26-årige struerbos tilbagevenden i bokseringen, hvor hun skal møde serbiske Nina Radovanovic.

Risiko for corona-aflysning

Den ekstra tid, som pausen fra boksningen har givet, er blevet brugt fornuftigt, fortæller Dina Thorslund.

- Under corona har jeg været meget i haven og fået styr på ting herhjemme, sådan at når jeg var klar til at træne, så skulle jeg kun koncentrere mig om det, siger hun.

Coronaen lurer også stadig i boksningen, og Dina Thorslund er klar over, at der er en mulighed for, at kampen ikke kan afholdes. Men hun mener ikke, det nytter noget at bekymre sig.

- Hvis det bliver aflyst, så bliver det aflyst, og så skal jeg først have det at vide den dag, det sker, fordi ellers kan man godt gå og tænke, at man ikke behøver at træne 100 procent, og at man godt kan spise lidt mere. Så jeg har hele tiden gået og sagt til mig selv, at den bliver til noget, for så skal jeg forberede mig 100 procent på det, siger Dina Thorslund.

Selvom optakten har været anderledes, end den plejer, så er Dina Thorslund lige så målrettet som altid.

- Jeg kommer til at vinde. Ej, det ved jeg selvfølgelig ikke, men jeg vil gøre alt for det.

Kampen lørdag aften kan ses på TV3 Sport og på Viaplay.


Læs flere artikler fra Struer eller i kategorien Sport.