Dina Thorslund er tilbage hos Team Sauerland før VM-brag

Team Sauerland arrangerer kampen for verdensmesteren Dina Thorslund, når hun møder serbiske Nina Radovanovic.

Den kvindelige bokse-verdensmester Dina Thorslund fra Struer samarbejder igen med promotorteamet Team Sauerland. 

quoteMin motivation er kun vokset, så jeg ser virkelig frem til det.

Dina Thorslund

Det oplyser Team Sauerland i en pressemeddelelse.

Genforeningen mellem Thorslund og Sauerland kommer lidt over en måned før, at bokseren skal i ringen mod serbiske Nina Radovanovic den 26. september, hvor hun ska forsvare sin VM-titel hos WBO. Her skal Team Sauerland stå for at arrangere selve kampen.

- Det er over et år siden, jeg sidst var i ringen, og min motivation er kun vokset, så jeg ser virkelig frem til det, siger Dina Thorslund i pressemeddelelsen.

Radovanovic er en af de stærkeste boksere, Thorslund endnu har mødt i sin karriere. Hendes rekordliste er på 14 sejre og tre nederlag, mens Dina Thorslunds rekordliste er på 14 sejre – som professionel.

Kampen mellem Thorslund og Radovanovic bokses i Struer Energi Park.

Brød med Sauerland i februar

Genforeningen mellem bokseren og promotorteamet kommer et halvt år efter, at de to parter ellers havde afbrudt samarbejdet.

Dengang lød forklaringen fra Nisse Sauerland, at bruddet skete efter lange diskussioner mellem Dina Thorslund og Team Sauerland.

Selv sagde Thorslund således:

- Vi var i gang med nogle lange, lange forhandlinger, og vi synes også flere gange, at vi var nået til ende med aftalerne, men så kom de ikke rigtigt på bordet alligevel. Det trak i langdrag, og til sidst blev jeg træt af at vente, sagde hun.

Det næste kapitel betyder altså, at hun igen er blandt Team Sauerlands boksere.

Dina Thorslunds totel-kamp er igen udskudt på grund af corona-udbruddet.