DF'er tager afstand fra racisme på Facebook-side

DF's folketingskandidat i Struer, Jette Lund, tager afstand fra stærkt racistisk kommentar, hvortil hun skrev "tak for dit synspunkt."

En hidsig debat på Dansk Folkepartis folketingskandidat i Struer, Jette Lunds, Facebook-side har nu ført til, at politikeren har slettet en stærkt racistisk kommentar og taget afstand fra den.

Kommentaren blev skrevet på Jette Lunds opslag om, at Sam Mansour var blevet frataget sit danske statsborgerskab. Under opslaget kommenterede en følger, at "når Adolf Hitler nummer to kommer til, så kan vi få ryddet op i islamsvineriet. Vi har så mange ubeboede øer, så lad os bygge et Auschwitz nummer to og udryd alle muslimer i Danmark til at starte med. Pia Kjærsgaard nævnte engang øde øer, men trak i land, da hun fandt ud af, at hun som politiker skal ytre sig "stuerent." Vi andre kan da heldigvis sige, hvad vi mener uden at være stuerene."

Som svar på den kontroversielle kommentar skrev Jette Lund: "Hej Martin - Tak for din synsvinkel - Mvh Jette."

quote<em>"Når Adolf Hitler nummer to kommer til, så kan vi få ryddet op i islamsvineriet..."</em>

Kommentar fra Facebook-bruger

 

Jette Lund tager afstand

 

Jette Lund har nu slettet både kommentaren og sit eget svar og oplyser til TV MIDTVEST, at hun naturligvis tager afstand til kommentaren. 

- Jeg beklager det naturligvis. Det er ikke min egen holdning, der kommer til udtryk, og derfor har jeg også slettet opslaget, siger Jette Lund.

Jette Lund har ligeledes lagt en beklagelse på sin egen Facebook-side.

Jette Lunds beklagelse fra Facebook (Screendump fra Facebook.)
Jette Lunds beklagelse fra Facebook (Screendump fra Facebook.)

 

Opslaget har skabt heftig debat. Herunder kan du læse et par af kommentarerne fra før, Jette Lund beklagede:

 
 

 

 
 

 


Læs flere artikler fra Struer eller i kategorien Politik.