Dårligt B&O-regnskab: Struer kan blive ramt

Det dårlige B&O-regnskab kan få konsekvenser for Struer. En analytiker mener, at alt bør være i spil - også produktionen i Struer.

B&O offentliggjorde i dag et regnskab med et driftsresultat på minus 607 millioner kroner. Det kan, ifølge Morten Imsgaard, senioranalytiker i Sydbank, få konsekvenser for virksomhedens afdeling i Struer.

- B&O er ikke et sted, hvor man kan tillade sig at tage sig en luksus om, at nogle dele af forretningen vil man ikke røre ved. Alt må i realiteten være i spil. Andet har man ikke råd til. Alvoren er til at få øje på i dagens regnskab, siger Morten Imsgard til Dagbladet Holstebro-Struer.

B&O's DNA

Virksomheden har eksisteret siden 1925 og har siden da haft hovedsæde i Struer. Analytikeren peger på, at selvom det altid har været en del af B&O's historie, er det ikke nødvendigvis strategisk afgørende at fastholde produktionen i Struer.

- Delvist kan det være det. Det er jo en del af kernen og DNA'en i selskabet, og den skal man passe på med at pille for meget ved. Men omvendt, så lyver regnskabstallene ikke, og man er i en situation i selskabet, hvor man er nødt til at vende hvert et sandkorn for at finde ud af, om man gør tingene på den smarteste måde, og hvad man kan få ud af det, siger Morten Imsgard til Dagbladet Holstebro-Struer.


Læs flere artikler fra Struer eller i kategorien Erhverv.