Bygningspulje giver travlhed hos installatør

Muligheden for at søge tilskud fra den nye bygningspulje giver ekstra arbejde til el-forretningen Jes Velsø ApS i Struer.

Regeringens nye bygningspulje giver travlhed hos Jes Velsø ApS i Struer. De tilbyder blandt andet rådgivning og installation af varmepumper, og det er der mange, der gerne vil vide mere om lige nu.

- Vi har faktisk rigtig travlt lige i øjeblikket. Bare i dag, hvor man har åbnet puljen, har der været fire ekstra, som har spurgt ind til, hvad handler det her om. Så det tegner på, at vi snart kan få nogle fossile brændstoffer væk, siger Poul Erik Jeppesen, der er medindehaver af Jes Velsø ApS.

Det er netop for at nedbringe CO2-udledningen, at regeringen har afsat 245 millioner kroner til at boligforbedringer, der sparer energi. De håber, puljen kan bidrage til at nå 2030-klimamålet om reducere udledningen af drivhusgasser med 70 procent.

- Ved at give tilskud kan vi få gennemført en masse forbedringer nu, der ellers ikke var sket, eller først ville ske om mange år, siger klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen i en pressemeddelelse.

Det er en plan, som medindehaveren af Jes Velsø ApS godt kan forstå værdien af.

- Det er jo dejligt, at vi kan få nogle fossile brændstoffer væk. Det er vi jo alle sammen interesserede i jo, siger Poul Erik Jeppesen.

Fakta om Bygningspuljen


Læs flere artikler fra Struer eller i kategorien Erhverv.