Bremdal-borger: Det er uhyggeligt

For fjerde gang har en pyroman været på spil i et villakvarter i Struer-bydelen Bremdal. Borgerne i området er stærkt bekymrede.

Fire gange på en uge har brandvæsnet været på brandslukning i Struer-bydelen Bremdal. Senest i nat, hvor en pyroman satte ild til et affaldsskur. Borgerne i byen er bekymrede for, hvad det næste bliver.

Lis Bjørnbo bor lige ved siden af affaldsskuret og var den første, der opdagede branden. Derfor fik hun travlt med at banke naboerne op, mens affaldsskuret brændte få meter fra hendes hus.

- Der skulle ikke ret meget til før ilden havde spredt sig til min have. Det er lidt uhyggeligt det her, synes jeg, siger Lis Bjørnbo. 

Biler og skure sat i brand

Tidligere er der blevet sat ild til både biler og et andet affaldsskur. Derfor er politiet ikke længere i tvivl om, at der er en pyroman på spil.

- Nu har vi fire brande deroppe, og så mange tilfældigheder kommer der ikke af sig selv, siger Gert Høeg, vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Flere patruljer til området

Politiet har lavet tekniske undersøgelser efter alle brandene. Derudover har de intensiveret patruljeringen i Bremdal.

- Med de tiltag, vi sætter i værk nu, så tror jeg, at vi fanger gerningsmanden, hvis vi får flere brande, siger Gert Høeg.

Politiet vil meget gerne høre fra folk som har set noget mistænkeligt i området. Hvis du har set eller hørt noget, kan du kontakte politiet på 1-1-4.


Læs flere artikler fra Struer eller i kategorien 112.