Boksning: Struer har fået en verdensmester

Bokseren Dina Thorslund fra Struer trak sig sejrrigt ud af sin karrieres vigtigste kamp lørdag aften. Hun kan nu kalde sig ny juniorverdensmester.

Der var lagt op til et kæmpe boksebrag i Struer til Nordic Fight Night. Hjemmebanefavoritten Dina Thorslund fra Team Sauerland skulle foran 1400 tilskuere forsøge at slå sin tysk-romænske modstander. Med en sejr kunne den 23-årige struerbo kalde sig for ny WBC juniorverdensmester.

Og det var derfor også en tændt Dina Thorslund, der forberedte sig til karrierens største kamp. På hjemmebane i Struer Energi Park ku' Dina Thorslund med en sejr over Xenia Jorneac blive ny junior verdensmester.

For den 23-årige Struer-pige var det på forhånd en alt eller intet kamp.

- Hvis jeg taber den, så ved jeg ikke, om jeg bokser igen. Så det er en vigtigt kamp, sagde hun umiddelbart inden kampen til TV MIDTVEST. 

Aggressiv og overbevisende

Klokken 21.45 blev kampen sat i gang. Dina Thorslund var aggressiv fra start. Og selvom kampen gik alle ti runder, så var der aldrig tvivl om udfaldet.

Til stor jubel på hjemmebanen i Struer vandt Dina Thorslund stensikkert på point og kunne derfor iføre sig verdensmester-bæltet.

- Det betyder mega meget. Jeg skal hjem og have fundet en plads på væggen til det, lød det efter kampen fra en glad og træt Dina Thorslund.  

Sejren åbner nye muligheder for fremtiden. Men nu og her skal verdensmestertitlen nydes.

- Og så sætter jeg nogle nye mål i løbet af et par uger, når jeg lige er faldet lidt ned. 

Det var Dina Thorslunds ottende kamp som professionel - og med sejren er der måske udsigt til flere store boksebrag i det vestjyske.

1:47
 

 

9:28
Dina Thorslund fra Struer er Danmarks eneste professionelle kvindelige bokser. Hun er også mor og ved at uddanne sig til fysioterapeut.