Boksning: Ny VM-kamp for Dina Thorslund inden maj

I januar blev hun verdensmester. Nu skal Struer-bokseren igen i aktion. Denne gang er modstanderen April Adams fra Australien.

Dina Thorslund har aldrig tabt en kamp som professionel bokser. 

I de tretten kampe Struer-bokseren har været i aktion har hun stoppet modstanderen før tid seks gange. 

Hendes promotor, Team Saurland, fortæller i en nyhed, at danskeren senest til maj skal i aktion mod hendes obligatoriske udfordrer, April Adams fra Australien. 

quoteJeg vil ikke undervurdere hende, men jeg mener, at jeg er på et andet niveau, og det er det, man kommer til at se, når vi er i ringen.

Dina Thorslund, bokser.

I første omgang er kampen sendt i "purse bid" frem til 22.februar. Her skal organisationerne bag de to boksere komme med et blindt bud på, hvad de vil give for at få lov at arrangere kampen. Den med det højeste bud vil få fordel af hjemmebane. 

- Vi vil gøre alt for at bringe denne kamp til Danmark. WBO har valgt Adams som førsteudfordrer til Dinas bælte, og det er vigtigt, at vi giver Dina enhver fordel, der er mulig, når hun går ind til denne kamp. Vi vil have en repræsentant i Florida til purse-buddet på fredag, fortæller Dina Thorslunds promotor Nisse Saurland. 

Med den tvunge kamp bliver det ikke til kampen om den danske boksetrone mod Sara Mahfoud - i denne omgang. 

Tror på sejr

Den danske bantambokser vandt WBO World-titlen foran sine egne fans i Struer tilbage i august. I januar i år gjorde hun det igen mod tyske Alesia Graf. Inden opgøret mod australske Adams er Thorslund da også fuld af tro på egne evner. 

- Adams er en rigtig god udfordrer. Hun er helt sikkert en hård modstander, som ikke giver op. Jeg vil ikke undervurdere hende, men jeg mener, at jeg er på et andet niveau. Det vil man komme til at se, når vi er i ringen, fortæller Dina Thorslund i en pressemeddelelse. 

Adams har vundet elve af tretten kampe, en er endt uafgjort mens en er tabt. 

Når det er afgjort, hvem der skal have hjemmebane har denne 90 dage til at arrangere kampen. Det betyder at den senest vil finde sted til maj, enten i Danmark eller Australien. 

2:10
Selvom man er verdensmester i bokseringen - er der stadig meget andet der skal passes.For mens Dina Thorslund lader op til et boksebrag mod tyske Alesia Graf om VM-bæltet på lørdag, så har hun også lige en vigtig eksamen i morgen.