B&O skal levere lækker lyd til Mew

Rockbandet håber at kunne forbedre sin koncertlyd sammen med den danske hifi-producent.

Samarbejder mellem erhvervslivet og musikbranchen bliver mere og mere udbredt, og onsdag har det seneste set dagens lys. Det danske rockband Mew har indgået et samarbejde med B&O's nye varemærke Play, og der er store forventninger hos begge parter.

- Da muligheden for at arbejde med en af de stærkeste danske garanter for udgivelser af fineste karat bød sig, så vi en mulighed for at give vores kunder en innovativ musikoplevelse, forklarer Henrik Taudorf Lorensen, direktør for B&O Play, i en pressemeddelelse.

For Mew åbner aftalen nye muligheder.

- Samarbejdet giver os mulighed for at søsætte nogle projekter, vi ellers ikke kunne føre ud i livet, forklarer bandets guitarist, Bo Madsen, til Ritzau.

Aftalen kommer, efter bandet for nylig brød en international kontrakt med det gigantiske musikselskab Sony for selv at stå for fremtidige udgivelser.

- De store selskaber, der tidligere har domineret musikverdenen, har det ikke så godt, og det her er en måde at bevare den totale kreative frihed samtidig med, at man får kommunikeret sine ting ud i verden, påpeger Bo Madsen.

Han forklarer, at bandet blandt andet ser et perspektiv i, at kunne bruge B&O's viden til at udvikle lydoplevelsen ved deres koncerter, ligesom virksomhedens tilstedeværelse verden over kan sende musikken ud til nye lyttere. Men pengene spiller også en rolle i aftalen.

- Hovedkraften er nogle kreative tanker, som vi kan udleve på den her måde, men det er selvfølgelig også interessant for os at finde ud af, hvordan vi kan finansiere vores projekter, når vi ikke har et kæmpe selskab i ryggen.

- For vi vil insistere på fortsat at lave plader, som lyder godt, og som der er brugt tid og dermed penge på, forklarer Bo Madsen.

/ritzau/

 


Læs flere artikler fra Struer eller i kategorien Kultur.