B&O indleder samarbejde med LG

Bang & Olufsen indgår strategisk teknologipartnerskab med LG Electronics om udvikling og produktion af Bang & Olufsens fremtidige TV.

Der har længe været gættet på, hvor B&O var på vej hen. 

Fusionsrygter har svirret i luften, og nogle har påpeget at Tue Mantonis rejseaktivitet i Sydkorea kunne indikere, at noget var vej med en af Sydkoreas elektronikgiganter. Nu løfter Bang &Olufsen endelig sløret for nogle af fremtidsplanerne.

I en selskabsmeddelelse skriver B&O, at man har indgået et strategisk teknologipartnerskab med sydkoreanske LG - en af verdens største TV-producenter og en teknologisk frontløber med deres OLED-teknologi og WebOS.

Aftalen betyder at Bang & Olufsen vil fokusere på sine unikke kompetencer inden for design, akustik og smart home-integration inden for TV-udvikling, og kombinere dette med LGs førerposition inden for OLED-teknologi.

- Partnerskabet med LG vil gøre det muligt for Bang & Olufsen fortsat at være med helt fremme inden for innovation af TV - en kategori, der i øjeblikket undergår store forandringer, og som er særdeles vigtig for Bang & Olufsen. 
Partnerskabet vil adressere Bang & Olufsens hovedudfordringer relateret til skala og kompleksitet, oplyser CEO Tue Mantoni i selskabsmeddelelsen.