B&O-chef: Fyringsrunde er kun begyndelsen

Gårsdagens fyringsrunde kommer ikke til at stå alene. Det skriver Berlingske. I følge avisen er det et spørgsmål om uger eller få måneder, før der kommer flere ændringer.

Fyringen af 125 B&O-ansatte bliver en del af en større plan, som topledelsen ruller ud her i foråret. Det skriver Berlingske.

- Vi er i gang med en større strategisk analyse, som bliver foretaget af bestyrelsen og direktionen, og det skridt, som vi tager i dag er et delelement af den strategiske analyse, og så kommer vi til at kommunikere andre konklusioner ud, når vi er klar til det, siger Tue Mantoni, topchef i Bang & Olufsen, i et interview med Berlingske Business.

Spørgsmål om uger eller få måneder

I følge Berlingskes oplysninger er det et spørgsmål om uger eller ganske få måneder, før B&O fortæller om yderligere ændringer i den pressede organisation. Tue Mantoni er ikke klar til at sætte dato på.

- Det er ikke en kortsigtet analyse eller en tanke, der er opstået på den lange bane. Fyringsrunden er virkeligt en langtidsbeslutning. Men når man kigger på en virksomhed så kompleks som Bang & Olufsen, så kommer der delkonklusioner, som man så reagerer på, før man kommer med hele den overordnede konklusion, siger Tue Mantoni.

 

Se eller gense indslaget vi sendte i går aftes.

68 bliver fyret i Struer. Virksomheden tjener ikke på de klassiske produkter.

Læs flere artikler fra Struer eller i kategorien Samfund.